Σχέσεις

Σχέσεις: Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αποδεχτεί τον όρο “ghosting” καθώς μας έχει συμβεί αρκετές φορές ή έχουμε πράξει εμείς αντιστοίχως! Ξέρουμε πολύ καλά όλους τους όρους που κυκλοφορούν στην “αγορά του dating” και όσο περνά ο καιρός τις βιώνουμε και αρχίζουμε να αποκτούμε ανοσία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ghosting είναι άσχημο! Και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε! Συχνά αφήνει το “θύμα” να αναρωτιέται και να περνά πολλές ώρες σκεπτόμενο πως έκανε κάτι λάθος και τον “θύτη” να κάνει ζωάρα και να εφαρμόζει την ίδια πρακτική και αλλού!

 

Ωστόσο, υπάρχουν δυο green flags (όρος που χρησιμοποιείται στον κόσμο του dating για να δείξουμε πως κάτι είναι καλό) τα οποία δικαιολογούν πλήρως εκείνον ή εκείνη που επέλεξε να εξαφανιστεί!

Σχέσεις – #1. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός στα όρια που βάζεις

Έχεις μιλήσει μια, δυο, τρεις για τα όρια σου και για αυτά που δε σου αρέσουν! Αν δεν παίρνει από λόγια, τότε δικαίως και μεταμορφώθηκες σε Κάσπερ.

#2.Αν φοβάσαι και δε νιώθεις άνετα 

Πολλές φορές το ένστικτο μας τείνει να λειτουργεί σωστά όταν συναναστρεφόμαστε με ορισμένους ανθρώπους! Αν έχει “κλωτσήσει” και δε νιώθεις άνετα με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχεις να συζητήσεις πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: