Σχέσεις

Πολλές σχέσεις τις οποίες δημιουργούμε στη ζωή μας δεν μπορούμε να τις κρατήσουμε για πάντα διότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλάζουν τα “θέλω” και κάποιες καταστάσεις ίσως δε μας ταιριάζουν πια. Έτσι, παίρνουμε την απόφαση να προχωρήσουμε παρακάτω και να μπούμε σε νέες συνθήκες που ίσως να μας κάνουν πιο χαρούμενους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αφού τελειώσει μια σχέση, πρέπει να βρίσκουμε το κουράγιο να προχωρήσουμε παρακάτω και αφού έχουμε λύσει τα θέματα που έχουμε μέσα μας, μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε άλλους ανθρώπους να μας πλησιάσουν και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε έναν νέο σύντροφο.

 

Ωστόσο, πρέπει να δείξουμε προσοχή και να δώσουμε βάση στα στοιχεία που θέλουμε να έχει ο νέος μας σύντροφος! Όλα ξεκινούν με εμάς και με κανέναν άλλον!

Σχέσεις – Ποια είναι τα στοιχεία αυτά: 

#1. Να είναι ειλικρινής με τα θέλω του και να μπορεί να σε πείσει πως έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του!

#2.Να μην ασχολείται με τα Social media 24/7! Eίναι σημαντικό όσο και αν δεν το πιστεύεις! Θέλεις έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει και άλλα πράγματα να κάνει και όχι να κάνει likes όλη την ώρα!

#3. Να είναι ευγενικός! Ξέρει πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος είναι ευγενικός και να ξέρει να σέβεται; Πολύ!

 

Τσέκαρε και αυτά: