Scream

Το γνωστό franchise των ταινιών “Scream” φαίνεται πως θα επιστρέψει ξανά στους κινηματογράφους με το 7ο project και ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει να αναρωτιέται για την ιστορία που θα δει στην ασημένια οθόνη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο ghostface στις οθόνες μας ήταν τον Δεκέμβριο του 1996 και κανείς δεν περίμενε πως θα φτάσουμε στην 7η ταινία!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του “The Hollywood Reporter”, η spyglass ετοιμάζει μια ακόμη ταινία και θα είναι η 7η κατά σειρά.

Ο Κρίστοφερ Λάντον θα υπογράψει την σκηνοθεσία παίρνοντας την σκυτάλη από τους Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Τζίλετ (Tyler Gillett), γνωστούς και ως «Radio Silence» οι οποίοι αποχώρησαν εν μέρει, για να επικεντρωθούν σε μία νέα ταινία τρόμου της Universal Pictures που έχει παγώσει προς το παρόν λόγω της απεργίας των ηθοποιών. Ωστόσο μαζί με τον Τσαντ Βιλέλα θα είναι στο Scream 7 οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

O Ghostface θα επιστρέψει και νέα θύματα θα εμφανιστούν στον δρόμο του καθώς φαίνεται πως διψά για ακόμη περισσότερο αίμα! Περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο νέος δολοφόνος!

Τσέκαρε και αυτά: