Selena Gomez

Η Selena Gomez είναι ένα κορίτσι το οποίο αγαπά το καλό μανικιούρ και έχει επιλέξει ένα πολύ συγκεκριμένο άνθρωπο για να της χαρίζει τα νύχια που πάντα θέλει! Και δεν είναι άλλος από τον Tom Bachik!

Ο γνωστός nail artist ο οποίος επιλέγει να δημιουργήσει στις αγαπημένες του φίλες όπως είναι η Τζένιφερ Λόπεζ τα καλύτερα νύχια, έκανε στην τραγουδίστρια και φίλη του, ένα άκρως πασχαλινό μανικιούρ το οποίο ίσως σου δώσει την ιδέα που έψαχνες για το nail look που θέλεις να υιοθετήσεις το Πάσχα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Selena Gomez επέλεξε να βάλει διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι της και να καλωσορίσει την Άνοιξη και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν λέγοντας πως είναι ότι πιο δροσερό και φρέσκο για αυτή την εποχή και θέλουν να αποκτήσουν το ίδιο look στα χέρια τους!

Η τραγουδίστρια καταφέρνει πάντα να φέρει ιδιαίτερα πράγματα στο “τραπέζι” της μόδας και δεν είναι η πρώτη φορά που μας δίνει ιδέες για το επόμενο μανικιούρ μας!

Αυτή τη φορά, το μπλε, το πράσινο, το ροζ και άλλα χρώματα μπαίνουν στα νύχια της και ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνουμε και εμείς ένα παστέλ ουράνιο τόξο και να υποδεχτούμε το Πάσχα!

 

Tσέκαρε και αυτά: