Σελένη Φωτιάδη

Η Σελένη Φωτιάδη στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της για να κρίνουν το look της και ξέσπασε ένα νέο beef με την Αναστασία Σαμαρά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η δικηγόρος και παίκτρια του “My Style Rocks” ξεκίνησε να συζητά με τη Νικόλ Δεσποτοπουλου για όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ τους, αφού φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποια συμπάθεια εδώ, και ξαφνικά τον λόγο πήρε η Αναστασία η οποία θεώρησε πως ο τρόπος με τον οποίο μιλά η παίκτρια, δεν είναι σωστός.

Όταν η Σελένη Φωτιάδη είπε στη Νικόλ Δεσποτοπούλου πως δεν έχει κάνει κανέναν κόπο για να τη γνωρίσει και πως δεν την ενδιαφέρει κιόλας, η Αναστασία πήρε θέση λέγοντας χαρακτηριστικά στην συμπαίκτρια της:

“Δεν χρειάζεται Σελένη να μιλάς έτσι. Είναι λίγο απαξιωτικό”, και η Σελένη ρώτησε αν είναι η δικηγόρος της και πως και εκείνη είχε πει κάτι απαξιωτικό και εκείνη.

Ατάκες περί ευφυίας και αλαζονείας ακούστηκαν, και ένα νέο beef ξεκίνησε μεταξύ των δυο γυναικών οι οποίες δεν μπορούν να συννεοηθούν! Όπως όλα σχεδόν τα κορίτσια !

Η Σελένη ανέφερε πως υπάρχουν 4-5 άτομα τα οποία φαίνεται να είναι εναντίον της και δεν μπορεί να κατάλαβε γιατί συμβαίνει αυτό!

Τσέκαρε και αυτά: