Σμαράγδα Καρύδη

H Σμαράγδα Καρύδη είναι μια ηθοποιός και παρουσιάστρια που συμπαθεί πολύ το ελληνικό κοινό και πάντα απασχολεί με τις δουλειές που κάνει ενώ είναι από τις γυναίκες που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικό κοινό στο Instagram διότι παρουσιάζει εικόνες οι οποίες δεν είναι προσποιητές! Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ γνωστές σειρές και θεατρικές παραστάσεις ενώ μέσω του παιχνιδιού “Celebrity Game” έδειξε και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της.

Είναι πάντα χαμογελαστή και έχει μια πολύ καλή οπτική για τη ζωή αφού δεν της αρέσει να ζει ακολουθώντας στερεότυπα! Είναι πανέμορφη, έχει τσαγανό και ξέρει πολύ τι θέλει από τη ζωή της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σμαράγδα Καρύδη – Βιογραφικό, Instagram,η πραγματική ηλικία,ο Αθερίδης, οι πλαστικές επεμβάσεις

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Αυγούστου του 1969 και είναι 54 χρονών (ναι, και εμείς πάθαμε ένα μικρό σοκ). Οι γονείς της είναι η Τζούλια Αργυροπούλου και ο Ντίνος Καρύδης και είναι και οι ίδιοι ηθοποιοί.

Σπούδασε στο Εθνικό θέατρο, αφού από μικρή ηλικία ήξερε πως ο χώρος της υποκριτικής είναι μονόδρομος και εκείνη!

Σε ηλικία 3 ετών έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική καθώς συμμετείχε στην ταινία “Ερωτική συμφωνία” όπου πρωταγωνιστούσαν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος ενώ συμμετείχε και ο πατέρας της.

Η αρχή της καριέρας και η συνέχεια

Το 1992, σε ηλικία 23 ετών έπαιξε στην σειρά “Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά” που προβλήθηκε στον ANT1 ενώ έπειτα εμφανίστηκε στις σειρές “Ανατομία ενός εγκλήματος”, “Το χρώμα του φεγγαριού”, “Λόγω τιμής” ,”Διπλή αλήθεια”, “Για σένα” και άλλες.

Η σειρά “Παρά πέντε” που προβλήθηκε το 2005 ήταν αυτή που της χάρισε απίστευτη δημοσιότητα καθώς υποδύθηκε την Ντάλια!

Το 2014 ήταν η πρώτη φορά που δοκιμάστηκε στην παρουσίαση με το “Celebrity Game Night” και παρόλο που σταμάτησε το 2012, εμφανίστηκε ξανά στις οθόνες μας το 2022.

Έχει επίσης παίξει σε ταινίες όπως είναι :

  • Θηλυκή εταιρεία
  • Ο καλύτερός μου φίλος
  • “Μια μέλισσα τον Αύγουστο”
  • Η κληρονόμος
  •  Τέλειοι ξένοι

Από το 1989 παίζει σε παραστάσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλά projects όπως είναι :

    • Οι δούλες
    • Αnorexia Nevrosa
    •  Το πάρτι
    •  Chicago
    • Sweet Charity

Η σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη

Η Σμαράγδα Καρύδη βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό, Θοδωρή Αθερίδη και όταν μαθεύτηκε πως είναι μαζί, έγινε ένας μικρός πανικός στην ελληνική showbiz καθώς ο ηθοποιός είχε ήδη έναν γάμο.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να βρουν ο ένας στον άλλο αυτό που ήθελαν σε όλη τους η ζωή, και είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι το οποίο πάντα απασχολεί. Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει δηλώσει σε συνέντευξη του πως η ηθοποιός είναι ο “άνθρωπος του” και οι δυο τους έχουν επιλέξει να πορευτούν στη ζωή χωρίς να χρειάζεται να συνάψουν έναν γάμο ή να δώσουν εξηγήσεις σε κανέναν.

Είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και στέκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου!

Η άποψη για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια γυναίκα η οποία θέλει να φροντίζει την εικόνα της και κάνει πολύ “απλά” πράγματα για να μπορέσει όμορφα ενώ ο χρόνος της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο αφού ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως είναι 50+.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε δηλώσει πως δεν έχει κάποιο θέμα με το χρόνο και πως δεν έχει “ιδεολογικές εμπλοκές” με τις πλαστικές επεμβάσεις. Ωστόσο, τις φοβάται διότι μπορεί να γίνει κάποιο λάθος και να δημιουργηθεί κάποια παραμόρφωση και αυτό είναι κάτι που δε θα ήθελε να της συμβεί.

Θέλει να είναι γερή και δυνατή και για εκείνη έχει μεγάλη σημασία η ενέργεια.

Τσέκαρε και αυτά: