Αυτοκίνητο

To αυτοκίνητο είναι ένα από τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να μετακινηθούμε στους προορισμούς που επιθυμούμε να μεταβούμε και πρέπει να το φροντίζουμε έτσι ώστε να είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, υπάρχει ένα όχημα το οποίο έχει γίνει ο “νούμερο ένα” στόχος των κλεφτών και δεν είναι λίγες οι φορές που μαθαίνουμε για τις κλοπές που σημειώνονται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα οχήματα που ονομάζονται “smart” είναι αυτά που οι κλέφτες επιλέγουν να στοχεύσουν καθημερινά διότι είναι αυτά που πολλοί επιλέγουν να οδηγήσουν αφού χωράνε παντού, είναι οικονομικά όσο αφορά τη βενζίνη και δε χρειάζεται να ταλαιπωρούμαστε στο πάρκινγκ.

Πολλές είναι οι συμμορίες οι οποίες επιλέγουν να “γδύσου” τα συγκεκριμένα οχήματα με σκοπό να πάρουν διάφορα εξαρτήματα για να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά, αφού θεωρούνται ακριβά ενώ υπάρχουν και εκείνοι που τα κλέβουν ολόκληρα και τα μεταπωλούνται στο εξωτερικό.

Τα εξαρτήματα στα περισσότερα smart βγαίνουν πολύ εύκολα ενώ εξαιτίας του βάρους του – είναι πολύ ελαφριά οχήματα – μπορούν να “σηκωθούν” πολύ εύκολα από τους κλέφτες!

Είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο πρέπει να προσέχεις πολύ και να το έχεις πάντα σε ένα πάρκινγκ διότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γίνει στόχος! Ειδικά αν είναι σε καλή κατάσταση!

Τσέκαρε και αυτά: