Σύλβια Δεληκούρα

Η Σύλβια Δεληκούρα είναι Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο μουσικό ριάλιτι του ANT1 “Fame Story” και έπειτα αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής. Είναι μια γυναίκα που έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δείχνει διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Θα μπορούσε κάλλιστα να τη χαρακτηρίσει κανείς ως “αιώνια έφηβη” καθώς δεν έχει αλλάξει καθόλου η εμφάνιση της από την ημέρα που τη “γνωρίσαμε” και παραμένει το ίδιο κούκλα με τότε. Έχει πλέον δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και ασχολείται πολύ με το θέατρο και την τηλεόραση.

Φέτος (2023) παίζει στη σειρά του Mega “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”. 

Σύλβια Δεληκούρα – Βιογραφικό, o ιχθυέμπορος σύντροφος, το Fame Story, Instagram, ο γιος και οι σειρές

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Άρτα στις 27 Μαΐου του 1979 και είχε μια τάση προς τα καλλιτεχνικά από μικρή ηλικία. Σπούδασε στον Ίασμο και ξεκίνησε να κυνηγά το δικό της όνειρο από μικρή ηλικία.

Η αγάπη της για το τραγούδι ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι “Fame Story” και σε αυτό την είδαμε να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες.

Οι σειρές

Το 1999 έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές “Χωρικά Ύδατα” και “Θύματα Ειρήνης”. Στη συνέχεια έπαιξε σε σειρές όπως τον “Κόκκινο κύκλο” και το “Πιο γλυκό μου ψέμα”.

Το 2005 έκανε ιδιαίτερη αίσθηση όταν εμφανίστηκε στη σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλο σου” όπου υποδύθηκε την κολλητής της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Συμμετείχε επίσης στη σειρά “Εντιμότατοι Κερατάδες”, και στη σειρά “1 μήνας και κάτι”. Από το 2008 μέχρι και το 2009 έπαιξε στη σειρά “όλα”.

Έκανε εμφανίσεις και στις σειρές “Κάνε γονείς να δεις καλό, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, και το 2018 την είδαμε στο show του ANT1 “Your Face sounds Familiar” όπου και τερμάτισε 9η.

Ο έρωτας με τον σύντροφο της και ο γιος

Η Σύλβια Δεληκούρα και ο Δημήτρης Λιόσης είναι από τα πιο “ήσυχα” ζευγάρια της ελληνικής showbiz καθώς δεν θα τους δεις πολύ εύκολα να κάνουν κοσμικές εμφανίσεις και επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σύζυγος της είναι ιχθυέμπορος και όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, στο σπίτι τους δεν τρώνε πολύ συχνά ψάρια, παρόλο που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Παρόλο που δεν ήταν μαζί για έναν μεγάλο χρονικό διάστημα, η ηθοποιός έμεινα έγκυος και μαζί με τον σύντροφο της αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Love It” είχε αναφέρει πως του φώναξε από το μπαλκόνι πως ειναι έγκυος και ένας γείτονας χειροκροτούσε.

Η εγκυμοσύνη και το περίεργο περιστατικό

Η ηθοποιός πήρε 27 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, και όπως είχε αποκαλύψει ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να τα χάσει όλα.

Μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να τα χάσει, όμως όταν μπήκε η καραντίνα στη ζωή της, πήρε πίσω κάποια από αυτά! Πάντως, είναι μια χαρά η γυναίκα όπως τη βλέπουμε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει και ένα ιδιαίτερο περιστατικό για την εγκυμοσύνη της καθώς όταν ο γιατρός της έδωσε την ώρα που θα γεννήσει (έπρεπε να γεννήσει φυσιολογικά) κλειδώθηκε στο μπάνιο γιατί δε ήθελε το παιδί της να βγει με συγκεκριμένο ωροσκόπο.

Τσέκαρε και αυτά: