Σπίτι

Μετά από ένα χρονικό διάστημα, αφού έχει ήδη δει το σπίτι σου πάρα πολλές φορές, είναι λογικό να πιστεύεις ότι χρειάζεται μία ανανέωση.

Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι να αλλάξουμε χρώματα στους τοίχους, που σίγουρα δίνει μία αίσθηση καθαριότητας, ωστόσο δεν θα κάνει μεγάλη αίσθηση στο μάτι μετά από ένα σημείο.

Δείτε μερικά τιπς που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το σπίτι σας

Αλλάξτε φωτισμό

Ένα μεγάλο κομμάτι της διακόσμησης κατέχει ο φωτισμός, και υπάρχουν πολλές επιλογές για να δείτε άμεση αλλαγή στο σπίτι σας.

Είτε πρόκειται για φωτιστικό οροφής είτε δαπέδου, σίγουρα θα υπάρχει διαφορά. Σημαντικό είναι να πάρετε κάποιο statement κομμάτι, που να μην περνάει απαρατήρητο.

Οικονομική επιλογή είναι η χρήση λεντοταινίας για κρυφό φωτισμό.

Πόμολα

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, αν θες να ανανεώσεις την κουζίνα, το μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα, μία εύκολη και γρήγορη λύση είναι η αλλαγή στα πόμολα.

Αν βάλετε πόμολα σε κάποιο έντονο χρώμα σίγουρα θα δώσει ένα διαφορετικό ύφος στο δωμάτιο.

Μία οικονομική επιλογή είναι να βάψετε αυτά που ήδη έχετε.

Τέχνη

Αν επενδύσετε σε κάποιον μεγάλο πίνακα ή και μία μεγάλη φωτογραφία για να στολίσετε το σπίτι σας, θα σας φανεί μεγάλη η αλλαγή, καθώς η τέχνη θα τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε κάποιο κομμάτι, ωστόσο να δώσετε προσοχή στην ανάλυση.

Λουλούδια και βάζα

Ένας οικονομικός τρόπος να ζωντανέψετε τους χώρους του σπιτιού σας είναι να στολίσετε με φυτά και λουλούδια σε ιδιαίτερα βάζα.

Δίνουν πολύ ωραία αισθητική στον χώρο τα βάζα που είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά, όπως κεραμικά, πέτρα κτλ.

Τσέκαρε και αυτά:

Λαχανικά: Πέντε τρόφιμα που είναι πιο θρεπτικά όταν μαγειρεύονται