Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor All Star και είναι αποφασισμένος να πει την άποψη του για τα πάντα αφού έχει ακούσει πολλά και κάποια λόγια τον έχουν κάνει έξαλλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” τσάκωσε τον φαρμακοποιό και όπως φάνηκε είχε κολαφική διάθεση διότι τα “έβαλε” με την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου!

“Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ’ όλα. Το σημαντικότερο για τη ζωή μου και όχι για το παιχνίδι. Όπως ενήργησε η Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι, για το τι θα κάνει ακριβώς, από πίσω κρυβόταν η Ευρυδίκη. Δεν υπάρχει η Ευρυδίκη για μένα, μόνο και μόνο γιατί πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου. Τίποτα άλλο”. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας αφού είπε αυτά που ήθελε για την πρώην συμπαίκτρια του, αναφέρθηκε και στον Νίκο Μπάρτζη τον οποίο δεν αντέχει καθόλου και δήλωσε πως ακολουθεί την “στρατηγική του κακομοίρη”.

“Δεν το έχετε καταλάβει, ο Νίκος Μπάρτζης κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη; Δεν το έχετε καταλάβει; Όλοι το ξέρουν. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά αλλά είναι ένα παιχνίδι”.

Ακόμη δεν έχε πει τίποτα ο El Professor!

Τσέκαρε και αυτά: