Αντζελίνα Τζολί

H Αντζελίνα Τζολί είναι μια γυναίκα που διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχουμε δει σε αυτόν τον πλανήτη! Και πιστεύουμε πως ότι χρώμα και να επιλέξει για τα μαλλιά της, θα της ταιριάζει απίστευτα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή ηθοποιός και ο οίκος Chloe ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους που αφορά σε μια βιώσιμη συλλογή ρούχων και αποφάσισε να “γιορτάσει” την σύμπραξη τους, αλλάζοντας το χρώμα των μαλλιών της και έχει γίνει viral η νέα αλλαγή που επέλεξε να κάνει!

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην εταιρεία της “Atelier Jolie” με ξανθά μαλλιά και ήταν πραγατικά μια κούκλα! Δεν περιμέναμε κάτι άλλο, άλλωστε!

Το νέο look της ηθοποιού και επιχειρηματία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δεν πρόκειται για ένα κλασικό ξανθό χρώμα, αφού βλέπουμε ανταύγειες σε πολλά σημεία και οι άκρες είναι πιο ανοιχτές σε σχέση με το “στεφάνι” το κεφαλιού!

Είναι μια πολύ ωραία αλλαγή για την ηθοποιό η οποία για πολλά χρόνια ήταν λάτρης του μελαχρινού μαλλιού! Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνεις και εσύ μια αλλαγή στα μαλλάκια σου και να ανανεωθείς;

Τσέκαρε και αυτά: