Survivor All Star

Στο Survivor All Star έχουμε δει μεγάλα έπαθλα να δίνονται στις νικήτριες ομάδες και ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να έχει όλους τους παίκτες ευχαριστημένους, διότι περνούν δύσκολες στιγμές (με το αζημίωτο φυσικά).

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τις επόμενες μέρες θα δούμε την μεγάλη έκπληξη που ετοίμασε ο Τούρκος παραγωγός για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και θα πάθουν σοκ με τις ανακοινώσεις!

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσόλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, οι παίκτες θα μάθουν πως ένα από τα μεγάλα έπαθλα που θα διεκδικήσουν είναι δυο αυτοκίνητα! Τα οχήματα δε θα δοθούν σε ένα και μόνο αγώνισμα, αλλά σε δυο.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά και ο κάθε παίκτης θα παίξει καθαρά και μόνο για τον εαυτό του και θα γίνουν πες οι αναμετρήσεις μέσω κλήρωσης ! Εκτός, όμως από το αυτοκίνητο που θα κερδίσει ένας τυχερός, θα δούμε και κάτι άλλο!

Όποιος κερδίσει το αυτοκίνητο, θα μπορέσει να το οδηγήσει μέχρι την Μπούντα Κάνα με τέσσερις συμπαίκτες του για να φάνε και να πιούνε στο Κόγκο Μπόνγκο!

Οι παίκτες του Survivor All Star θα πάθουν “πλάκα” και θα “φάνε τα μουστάκια” τους καθώς θέλουν πολύ το έπαθλο!

Τσέκαρε και αυτά: