Η Σταυρούλα Χρυσαειδή λύγισε κατά την επιστροφή της στην καλύβα μετά το συμβούλιο που σόκαρε τους πάντες καθώς αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Και δεν της άρεσαν κάποια πράγματα που άκουσε από το στόμα κάποιων συμπαικτών της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παίκτρια η οποία διατηρεί από τα πιο υψηλά στατιστικά στο Survivor All Star δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάριος Πρίαμος και η Στέλλα Ανδρεάδου έχουν στραφεί κατά της και δεν μπορούσε να πιστέψει τις αντιδράσεις τους.

“Και ο Μάριος και η Στέλλα είπαν ξαφνικά πως πρόδωσα την Μπλε ομάδα. Νιώθω απογοήτευση” ακούγεται να λέει η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο trailer που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα 26/6.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες μπαίνουν στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και ο Γιώργος Λιανός θα κάνει την ανατροπή και θα τους ανακοινώσει πως ο ή η MVP που θα αναδειχθεί, θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ένα πρόσωπο προς υποψήφιο για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiles η Σταυρούλα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να φεύγουν καθώς ο Σάκης Κατσούλης αναμένεται να αναδειχθεί ως ο MVP και θα προτείνει την παίκτρια για αποχώρηση!

Tσέκαρε και αυτά: