Σταυρούλα Χρυσαειδή

H Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor All Star και έχουν ακουστεί πολλά πράγματα για όσα έχουν συμβεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μελίνα Μεταξά εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης skype στην εκπομπή “Πρωινό μας” και αναφέρθηκε στη Σταυρούλα Χρυσαειδή λέγοντας μια ατάκα που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο!

“Εγώ ήμουν η τελευταία που έμαθα ότι η Σταυρούλα ήταν ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Το ήξεραν όλα τα παιδιά, ήταν το θέμα που συζητούσαν όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Μάλλον δεν φάνηκε μπροστά στις κάμερες και φάνηκε ότι εγώ είπα ότι ο Χανταμπάκης είπε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του“.

Στη συνέχεια της συνέντευξης της η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και είναι πολύ περίεργα τα πράγματα!

“Ο Βασάλος άλλες φορές έκανε τον φίλο και πίσω από την πλάτη μας έλεγε άλλα πράγματα. Και είχαμε εμείς κόντρα μεταξύ μας και αυτός ήταν μια χαρά. Σίγουρα είχε τη στρατηγική του. Ο Βασάλος προσπαθεί να ανακατέψει τους παίκτες για να τους ρίξει την ψυχολογία στο παιχνίδι και να φύγουν. Έχουν έρθει παιδιά και μου έχουν πει ότι το κάνει αυτό και δημιουργεί μπερδέματα μεταξύ των παικτών.

Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με τον Βασάλο από την αρχή. Μου έλεγε ότι το χειρότερό του είναι να μιλάω κυπριακά. Μετά μου έλεγε ότι θέλω πάντα να λέω τον τελευταίο λόγο. Κάποια στιγμή σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του, ένιωθα συνεχώς μια πίεση και γι’ αυτό δεν ήρθαμε κοντά, δεν του μιλούσα καν”.

Τσέκαρε και αυτά: