Στέλλα Ανδρεάδου

Η Στέλλα Ανδρεάδου αποδείχτηκε μια πολύ δυνατή παίκτρια στο Survivor All Star και από ότι φαίνεται νιώθει “άσσος στο μανίκι” στο παιχνίδι σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις που έκανε σε προσωπική της συνέντευξη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπάρτζη η παίκτρια δε θα ψηφιζόταν από πολλούς γιατί είναι εύκολος στόχος και αυτή η ατάκα την κάνει να νιώθει πως είναι ένας άσσος στο μανίκι! Γελάει με αυτά που συμβαίνουν και πιστεύει πως βγαίνουν οι αληθινά χαρακτήρες!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πιστεύει πως υπάρχουν άτομα τα οποία γλείφουν τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η ένταση συνεχίζεται στο παιχνίδι! Αλλά όχι για πολύ!

Οι παίκτες θα μπουν για μια ακόμη φορά στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για ένα έπαθλο και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο συμβούλιο αφού η Στέλλα Ανδρεάδου και οι υπόλοιποι παίκτες περιμένουν να μάθουν το όνομα αυτού που θα αποχωρήσει!

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers,o Κωνσταντίνος Βασάλος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δυνατή αποχώρηση αφού ο παίκτης πίστευε πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό!

Τσέκαρε και αυτά: