Survivor All Star

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποφάσισε να μιλήσει για την αποβολή της από το Survivor All Star στην εκπομπή “Πρωινό Μας” και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η παραγωγή επέλεξε να την απομακρύνει αμέσως από το ριάλιτι και να μείνει σε ξενοδοχείο για κάποιες μέρες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H αθλήτρια ήταν ένα από τα πρόσωπα τα οποία δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στο παιχνίδι διότι υπήρξε ένα τεράστιο θέμα με το φαγητό και τη φερόμενη επικοινωνία που τελικά δεν είχε!

Η Ασημίνα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η παραγωγή αποφάσισε να τη διώξει “άρον-άρον” από το παιχνίδι λέγοντας:

“Όλο αυτό συνέβη στις 29 του μήνα, στις 30 η παραγωγή έπρεπε να παραδώσει επεισόδιο, αλλά οι μπλε αρνήθηκαν να ψηφίσουν και ως εκ τούτου να γυριστεί επεισόδιο, αν δεν έφευγαν πρώτα οι δύο γυναίκες”.

Μάλιστα, θέλησε να αναφερθεί και στο γεγονός πως δε θα ρίσκαρε και να κάνει κάτι έτσι ώστε να φύγει από το παιχνίδι:

“Επειδή τα λεφτά είναι πολλά μέσα στο παιχνίδι, δεν θα ρίσκαρα 20.000 ευρώ το μήνα για να πάρω τη μάνα μου και να της πω “μου λείπεις”. Δεν θα ρίσκαρα αυτά τα λεφτά που μπορείς να χτίσεις το μέλλον σου, αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος. Το κομμάτι με το κινητό δεν ειπώθηκε εξαρχής από τον κύριο που το είπε. Ειπώθηκε από κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο εκείνη τη μέρα δεν πήρε κάτι από το δόλωμα που μας έδωσε αυτός ο άνθρωπος που του ζητήσαμε φαΐ”.

 

Τσέκαρε και αυτά: