Survivor All Star

Μια ακόμη αποχώρηση ολοκληρώθηκε στο Survivor All Star και ένα πρόσωπο δεν κατάφερε να πείσει το κοινό πως αξίζει την παραμονή του στο παιχνίδι για να προχωρήσει προς τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο Γαλάτσι!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι δυο ομάδες μπορεί να μένουν στην ίδια καλύβα, όμως έχουν καταφέρει να “χωριστούν” σε διάφορα σημεία κοντά στο μέρος που μένουν καθώς θέλουν να συζητούν τα δικά τους! Ωστόσο, σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρτζη, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αρχίσει να πλευρίζει τους Κόκκινους και πιστεύει πως παίζει πολύ στρατηγικά. Οι δυο τους έχουν μια τεράστια κόντρα η οποία αναμένεται να εξελιχθεί τις επόμενες μέρες, αλλά αυτό είναι για άλλο άρθρο.

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν στον στίβο μάχης, και ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως το έπαθλο για το οποίο παίζουν είναι ένα ταξίδι στο Μαΐάμι για να παρακολουθήσουν το Grand Prix και οι Κόκκινοι ήταν τελικά αυτοί που κατάφεραν να επικρατήσουν!

Αφού ολοκληρώθηκε το ταξίδι τους, επέστρεψαν στην καλύβα και ετοιμάστηκαν όλοι για το συμβούλιο αποχώρησης!

Ποιο πρόσωπο αποχώρησε από το Survivor All Star

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Ρία Κολοβού ήταν οι τέσσερις “εκλεκτοί” της Μπλε ομάδας που βρέθηκαν στον τάκο και ένα πρόσωπο ήταν αυτό που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, μια και καλή!

Μετά από αρκετή ώρα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ρία Κολοβού είναι αυτή που επιστρέφει στην Ελλάδα.

Τσέκαρε και αυτά: