Survivor All Star

Οι αγαπημένοι τουιτεράδες παρακολούθησαν την “ένωση” του Survivor All Star και ο Στέλιος Χανταμπάκης κατάφερε να κάνει σχεδόν όλους τους χρήστες να “γυρίσουν την μπιφτέκα” αφού έλαβε διθυραμβικά σχόλια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν μπάνιο, έφαγαν και ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν με σκοπό να κερδίσουν την επιστροφή τους στον Άγιο Δομίνικο! Και νικήτρια ήταν η Ρία Κολοβού.

Ωστόσο, οι τουιτεράδες χάρισαν τη νίκη στον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή ως νέος “Σάκης Ρουβάς” και φόρεσε μια κουβέρτα ως φούστα για να δώσει ένα διαφορετικό vibe στην εμφάνιση του!

Ο παίκτης κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο και να δείξει μια νέα πτυχή του εαυτού του την οποία δεν είχαμε δει μέχρι τώρα στο παιχνίδι!

Κατά τα άλλα, ένα ήταν το στιγμιότυπο που έκανε τους τουιτεράδες να λυσσάξουν και δεν ήταν άλλο από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός πήρε αγκαλιά τον Τάκη Καραγκούνια και μαζί απόλαυσαν τα τραγούδια του Στέλιου Ρόκκου ! Έπος!

Τσέκαρε κάποια από τα σχόλια:

Το πάρτι, όμως, τελείωσε και επιστρέφουμε στην καλύβα η οποία είναι μια πλέον και στο Survivor All Star έχουμε να ζήσουμε νέες στιγμές!

Tσέκαρε και αυτά: