Survivor

Το Survivor είναι σίγουρα το δυνατό χαρτί του καναλιού ΣΚΑΪ, καθώς είναι υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά γίνεται και βασικό θέμα συζήτησης σε εκπομπές και στα social media.

Τα στελέχη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αποφάσισαν να προβληθεί ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή προς το τέλος του 2023 ή Ιανουάριο του 2024, και θα το παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παρ’ όλο που δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν δύο ομάδες, όχι διάσημοι και Μαχητές, αλλά super stars και οι Μαχητές. Στους super stars, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σίγουρα θέλει άτομα που θα προκαλέσουν χαμό στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Σαράντος στο «Πρωινό ΣουΣου», τέσσερα πρόσωπα είναι στη σκέψη της παραγωγής και δεν είναι άλλοι από τους: Στάθης Σχίζας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Τζέιμς Καφετζής και Κατερίνα Δαλάκα.

Σημειώνεται πως μπορεί ο Στάθης και η Κατερίνα να συμμετείχαν στο παιχνίδι «Survivor All Star» αλλά δεν έζησαν ολόκληρη την εμπειρία, καθώς ο Σχίζας έφυγε οικειοθελώς, και η Δαλάκα αποβλήθηκε. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει πιθανότητα να ξαναπροσπαθήσουν από τη στιγμή που τα χρήματα που θα παίρνουν “ζαλίζουν”.

Για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως Ντάνος, είναι από τους πρώτους στη λίστα που θέλει η παραγωγή να πάνε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να ξαναπάει.

Παράλληλα, ο Τζέιμς Καφετζής, μόνο απαρατήρητος δεν περνάει, αφού με την στρατηγική του είναι ικανός να προκαλέσει πολλές εντάσεις.

Τσέκαρε και αυτά:

Αριστέα Αλεξανδράκη: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story

Κέικ μήλου χωρίς ζάχαρη σε απλά βήματα