Αριστέα Αλεξανδράκη

Η Αριστέα Αλεξανδράκη είναι μία από τις σπουδάστριες της ακαδημίας του Fame Story, η οποία ελπίζει να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά να κερδίσει και το πολυπόθητο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Από το πρώτο κιόλας live, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής, αλλά και του κοινού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πάμε να δούμε όμως μερικά πράγματα για τη ζωή της τα οποία δεν γνωρίζαμε:

Η Αριστέα Αλεξανδράκη, είναι 22 ετών, μένει στην Αθήνα και από μικρή ήταν πάρα πολύ καλή στα μαθήματα, έτσι στις πανελλήνιες κατάφερε να περάσει στη Νομική Αθηνών, ένα επάγγελμα που την ενδιέφερε.

Ωστόσο, από πολύ μικρή ηλικία της άρεσε η μουσική και το τραγούδι, ενώ το ταλέντο της δεν μπορούσε να κρυφτεί. Η Αριστέα Αλεξανδράκη, ονειρεύεται να την μάθει ο κόσμος, και να ακούει τα τραγούδια της, αλλά και να βρίσκει ένα κομμάτι του εαυτού του μέσα σε αυτά.

Η ίδια δηλώνει πως τα συναισθήματά της πάνω στη σκηνή είναι αμέτρητα, ενώ έχει πει χαρακτηριστικά ότι νιώθει σαν σούπερ ήρωας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, είχε λάβει μέρος και σε άλλους μουσικούς διαγωνισμούς όπως το The Voice και το X-Factor, δεν κατάφερε να προχωρήσει στα παιχνίδια.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει λάβει συμμετοχή σε δύο διαγωνισμούς ταλέντων της δίνει ένα προβάδισμα για το πώς να διαχειρίζεται τις κάμερες, τα φώτα αλλά και τις απαιτήσεις των live εμφανίσεων. Η Αριστέα Αλεξανδράκη, πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι αφοσιωμένη στον στόχο της, που είναι η νίκη.

Τσέκαρε και αυτά:

Γιάννης Στεφανίδης: Βιογραφικό, ηλικία, καταγωγή και το Fame Story

Σεξουαλική ζωή: Τρεις μύθοι για την ερωτική επαφή