Σύλβια Δεληκούρα

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” ήταν η ηθοποιός, Σύλβια Δεληκούρα, η οποία έχει καιρό να παραχωρήσει συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή της και για το γάμο που δεν έγινε ποτέ με τον σύντροφο της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ηθοποιός διατηρεί σχέση με τον σύντροφο της ο οποίος είναι ιχθυέμπορος τα τελευταία χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τον γιο τους, Ορφέα. Είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι όμως δεν έχουν παντρευτεί!

“Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Τώρα αρέσει σε εμένα ο γάμος, αλλά δεν θέλει εκείνος. Δεν ξέρω πώς το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου ο Δημήτρης, πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά όλα αυτά, του είπα Όχ”, δήλωσε η ηθοποιός. 

Στη συνέχεια των δηλώσεων της είπε :

“Δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν ξέρω… Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικά και όλα αυτά που γίνονται στον γάμο. Παρ’ όλα αυτά το δέχτηκε. Θέλω να πω όμως και κάτι που δεν το έχω ξαναπεί… Εγώ, κρυφά έκανα πρόβα νυφικού. Μετά όμως έμεινα έγκυος και άρχισε να φαρδαίνει το πράγμα. Οπότε λέω τώρα τι γάμο να κάνω που θα είμαι έγκυος και δεν θα μπορώ να πιώ και να χωνέψω. Όταν ήρθε ο γιος μας ο Ορφέας, είπα πως δεν μπορώ να μπω τώρα σε διαδικασία γάμου. Κι έχω τον Ορφέα τώρα που ζητά να δει φωτογραφίες από τον γάμο μας. Τώρα του εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε παντρευτεί”. 

Τσέκαρε και αυτά: