Κρις Χέμσγουορθ

Ο Κρις Χέμσγουορθ είχε αποκαλύψει πριν από αρκετό καιρό πως διατρέχει υψηλό κίνδυνο να πάθει Αλτσχάιμερ καθώς έκανε σχετικές εξετάσεις οι οποίες φανέρωσαν πως μπορεί να έχει προδιάθεση για αυτή τη νόσο. Και πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα αφήσει την υποκριτική!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το πρόγραμμα του ηθοποιού έχει ελαφρύνει πλέον κατά πολύ σύμφωνα με την Page Six η οποία επικαλείται πρόσωπα που ξέρουν τι συμβαίνει στον κόσμο του Χόλυγουντ.

Ο ηθοποιός έχει προς το παρών κάποια projects που “τρέχουν” όπως είναι ο ρόλος του “Thor” στην επερχόμενη ταινία των “Avengers” κα μια ταινία που αφορά στον Χάλκ Χόγκαν. Ωστόσο, η πηγή του μέσου αναφέρει πως αφού ολοκληρωθούν τα συγκεκριμένα projects, θα αφήσει για λίγο το χώρο και θα κάνει πολυ επιλεκτικές δουλειές.

Μιλώντας στο Vanity Fair ο Κρις Χέμσγουορθ είπε πως η “σύνταξη” θα αργήσει να έρθει και πως δε θα σταματήσει την υποκριτική ακόμη!

Θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έλαβε μια διάγνωση από τους γιατρούς αλλά μια προδιάθεση και πως είναι “οκτώ έως 10 φορές πιο πιθανό” να αντιμετωπίσει τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

“Έχω ολοκληρώσει τα πράγματα για τα οποία είχα ήδη συμβόλαιο να κάνω. Nα πάω σπίτι καινα έχω μία καλή περίοδο ελεύθερου χρόνου και όλα να είναι πιο απλά. Να είμαι με τα παιδιά, να είμαι με τη γυναίκα μου”. 

Τσέκαρε και αυτά: