Τάκης Καραγκούνιας

Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να μην ψηφίστηκε αλλά η συμπεριφορά του και η σχέση του με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας γίνεται για άλλη μια φορά θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το παραβάν που έχει τοποθετηθεί στην καλύβα φαίνεται ότι προκαλεί ένταση στις δύο ομάδες και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια στη μεταξύ τους σχέση. O Σάκης Κατσούλης προσπαθεί να συζητήσει με τον συμπαίκτη του και νιώθει πως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κρυφακούν και θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας που θα αναδείξει δύο υποψήφιους για τη χαμένη ομάδα είναι προ των πυλών και κανείς δε θέλει να βρεθεί σε αυτή την δύσκολη θέση. Ένας αγώνας για γερά νεύρα στον οποίο οι περισσότερες αναμετρήσεις κρίνονται στον πόντο και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών δε λένε να κοπάσουν.

O Νίκος Μπάρτζης εμφανίζεται στα πλάνα του νέου trailer να ζητά από τον Τάκη Καραγκούνια τα “ρέστα” διότι φέρεται να ακούει κάτι από το στόμα του παίκτη το οποίο θα τον ενοχλήσει πολύ και θα σηκωθεί από τον πάγκο για να μάθε τι ακριβώς είπε.

Στο Συμβούλιο του νησιού θα ακουστούν αλήθειες που σε κάποιους δε θα
αρέσουν και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν αποκλείεται να μιλήσει!

Τσέκαρε και αυτά: