Τροχαία ατυχήματα

Τα τροχαία ατυχήματα είναι μέσα στην καθημερινότητα μας και δυστυχώς, σημειώνονται πολλά στους ελληνικούς δρόμους για ποικίλους λόγους. Όμως, υπάρχει μια μέρα κατά την οποία γίνονται τα περισσότερα σύμφωνα με στοιχεία έρευνας γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με την HellasDirect, η Δευτέρα είναι η μέρα όπου σημειώνονται τα περισσότερα ατυχήματα στους δρόμους και με 17,1% πιάνει την πρώτη θέση ενώ η δεύτερη μέρα με 16,8% είναι η Τρίτη.

Παρόλο, που θα περίμενε κανείς να είναι η Κυριακή εκείνη ημέρα που θα συμβαίνουν τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα λόγω της αυξημένης κίνησης και του γεγονότος πως ο κόσμος βγαίνει να διασκεδάσει από νωρίς, η Δευτέρα είναι εκείνη που παίρνει την “πρωτιά”.

Η ημέρα όπου σημειώνονται τα λιγότερα ατυχήματα είναι το Σάββατο.

Τα περσινά στοιχεία της εταιρίας φανερώνουν πως ο περσινός Μάιος και ο Νοέμβριος ήταν οι μήνες με τα περισσότερα ατυχήματα και ο Αύγουστος ήταν ο μήνας με τα λιγότερα.

Οι ώρες κατα τις οποίες σημειώνονται τα περισσότερα ατυχήματα είναι μεταξύ 12:00 και 15:00 και ένας από τους λόγους είναι τα νεύρα των οδηγών τα οποία πολύ συχνά ιηγούν σε απροσεξία.

Όμως, και οι ώρες μεταξύ 09:00 και 12:00 και 18:00 με 21:00 είναι εξαιρετικά επικίνδυνες καθώς ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του ή φεύγει από αυτή.

Τσέκαρε και αυτά: