Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έχασε χρόνο και θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star τη Δευτέρα 24/4 να προσπαθεί να βρει μια άκρη με κάτι το οποίο συνέβη στον αγώνα των δυο ομάδων και θα βγάλει στη σέντρα τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φέρεται να έκανε κάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενόχλησε τον Τάκη με αποτέλεσμα να το θίξει στο συμβούλιο και να υπάρξει μεγάλη ένταση, ενώ και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καλείται από τον Τάκη να πει τι συνέβη. Ο Τάκης Καραγκούνιας θα εκνευρίσει τον Ασημακόπουλο και όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα γιγαντωθεί αυτή η νέα κόντρα.

Σε άλλα νέα, οι δυο ομάδες βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη και ήδη αρχίζει να ενοχλεί κάποιους παίκτες η οχλαγωγία που υπάρχει αφού πολλές φωνές ακούγονται και σίγουρα θα δούμε τις επόμενες μέρες να εμφανίζεται και τα πρώτα μαύρα σύννεφα !

 

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου θα δούμε και ένα εντυπωσιακό ματς ανάμεσα στο Γιώργο Λιανό και τον Στέλιο Ρόκκο οι οποίοι θα αναμετρηθούν στο στόχο και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Tσέκαρε και αυτά: