Τάκης Καραγκούνιας

O Τάκης Καραγκούνιας συνεχίζει να νιώθει απογοητευμένος στην τοποθεσία Survivor All Star και αυτή τη φορά φαίνεται να μην χαίρεται καθόλου με τη ψήφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη καθώς είχαν φιλικές σχέσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο μισθοφόρος της Κόκκινης ομάδας δεν έχει χαρεί καθόλου με το γεγονός πως η Μαριαλένα και οι υπόλοιποι παίκτες τον ψήφισαν και στην προσωπική του συνέντευξη αποκάλυψε πως οι παίκτες τον κοροϊδεύουν και δεν μπορεί να το δεχτεί πια αυτό.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες των δυο ομάδων μπαίνουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης καθώς το αγώνισμα είναι τρομερά δύσκολο και έχουμε να δούμε πολύ δυνατούς αγώνες οι οποίοι θα έχουν ενδιαφέρον!

Ωστόσο, μια ακόμη κόντρα θα απασχολήσει και σε αυτή δε θα έχει συμμετοχή ο Τάκης Καραγκούνιας, αφού στο συμβούλιο θα δούμε τον Νίκο Μπάρτζη να κατηγορεί τον Σπύρο Μαρτίκα για ειρωνικά σχόλια τα οποία θα γίνουν θέμα έντονης συζήτησης!

Οι Survivors έχουν ακόμη πολλά ζητήματα να λύσουν και η πείνα δεν κάνει την κατάσταση πιο εύκολη, ασχετώς αν γνωρίζουμε πως υπάρχουν παίκτες που τρώνε κρυφά!

Τσέκαρε και αυτά: