Τάμτα

Η Τάμτα είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα άτομα της ελληνικής showbiz καθώς το στιλ της είναι “εξωπραγματικό” και θεωρείται ένα fashion icοn που κάνει μοδάτες προτάσεις χωρίς να το καταλαβαίνει και η ίδια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και βρίσκεται σε διακοπές με τον σύντροφο της, Πάρη Κασιδόκωστα! Οι δυο του κάνουν πολύ low profile εμφανίσεις και δε θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση τους!

Η Τάμτα είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει ιδιαίτερο στιλ και για μια ακόμη φορά κατάφερε να μας δώσει έμπνευση για ένα καλοκαιρινό χτένισμα το οποίο “αφήνει” ένα πολύ ωραίο beach look αποτέλεσμα το οποίο ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι στις διακοπές σου!

Η τραγουδίστρια του “Αλλαγή” επέλεξε να κάνει σε όλα τα μαλλιά της λεπτά πλεξιδάκια τα οποία μόλις τα λύσεις, δίνουν ένα πολύ ωραίο wavey look που θυμίζει γοργόνα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)

Είναι μια πρόταση την οποία μπορούν να κάνουν τα κορίτσια που έχουν μακριά ή μεσαία μήκος μαλλιά! Το πρωί που θα ξυπνήσεις, πλέξει τα μαλλιά σου, πήγαινε στην παραλία και το βράδυ λύσε τα μαλλιά σου και θα έχεις ένα salty beach look!

Τσέκαρε και αυτά: