Δούκισσα Νομικού

Ένα πολύ απλό και γεμάτο ενέργεια, πρωινό γεύμα, επιλέγει η παρουσιάστρια και μοντέλο, Δούκισσα Νομικού κατά τη διάρκεια των διακοπών της! Και μας δίνει την τέλεια ιδέα για να μπορέσουμε να απολαύσουμε και εμείς κάτι γευστικό που μας κάνει καλό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί είναι οι ειδικοί που αναφέρουν πως δεν πρέπει να ξεκινάμε την ημέρα μας με άδειο στομάχι και πως πρέπει να τρώμε κάτι ελαφρύ το οποίο θα μας δώσει βιταμίνες για να μπορέσουμε να αρχίσουμε την ημέρα μας. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως όταν είναι γεμάτο το στομάχι, ελαττώνεται και η γκρίνια που μπορεί να έχουμε!

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μην έχε γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, το μέρος στο οποίο έχει επιλέξει να κάνει την καλοκαιρινή της εξόρμηση, όμως θέλησε να τους δείξει τι απολαμβάνει το πρωί αφού έχει ξυπνήσει και έχει κάνει την beauty ρουτίνα της.

Δυο φέρτες ψωμί ολικής άλεσης, αβοκάντο και βραστό αυγό συνθέτουν το γεύμα της και το συνοδεύει με ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλί! Ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας τους!

Τέλειο!

Τσέκαρε και αυτά: