Ταύρος Αύγουστος

Ταύρος Αύγουστος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που αυτός ο μήνας θα είναι καταλυτικός για τη ζωή σας, αλλά κυρίως για την κοσμοθεωρία σας.

Ο Ταύρος Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να βιώσει έναν σχετικά χαλαρό μήνα, χωρίς μεγάλες ανατροπές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παρόλα αυτά από το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου σας βοηθάει το αστρολογικό κλίμα να πετύχετε μία σχέση ή μία νέα επαγγελματική επιτυχία. Εάν έχετε παιδιά θα ζήσετε κάποιες απογοητεύσεις, ενώ στο εργασιακό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν οι δυσκολίες. Το πρώτο διάστημα του μήνα θα είναι άκρως κουραστικό για εσάς με πολλές υποχρεώσεις που σίγουρα δεν πρόκειται να σας αφήσει να διασκεδάσετε και να ηρεμήσετε.

Από τις 12 του μήνα όμως αλλάζει το σκηνικό και έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και στα επαγγελματικά σας, γεγονός που θα σας αναζωογονήσει! Ευχάριστα γεγονότα και έντονη ερωτική ζωή θα σας αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα.

Ο Ταύρος Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του ένα διάστημα εκπληκτικό, γεμάτο υπερβολές, αλλά και φουλ επαγγελματικές επιτυχίες. Μεγάλα ανοίγματα στη ζωή σας έρχονται και θα λυτρωθείτε από πολλά προβλήματα που σας είχαν καθηλώσει.

Τις πρώτες ημέρες θα μπορέσετε να μεταμορφωθείτε κυριολεκτικά! Είναι μία περίοδος απίστευτης ερωτικής τύχης, αλλά και να μιλήσετε με ανθρώπους και να καταφέρετε να κερδίσετε και να αποκτήσετε νέες προοπτικές. Πρόσωπα που σας δημιουργούσαν προβλήματα απομακρύνονται.

Ο Ταύρος Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν ένα έντονο πρώτο διάστημα όσον αφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού θα υπάρξουν καυγάδες και εντάσεις. Το πρώτο διάστημα του μήνα θα έχει πολλές ταλαιπωρίες.

Σημαντικές ανατροπές για όσους έχουν ήδη μία σχέση, καθώς υπάρχουν παρεξηγήσεις και δεν αποκλείεται κάποια ρήξη. Ωστόσο, οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα νέο άνθρωπο που θα σας συναρπάσει σημαντικά!

Θα μπορέσετε να κάνετε ένα ταξίδι και να περάσετε όμορφα, ενώ αυξάνεται και η δημιουργικότητά σας ειδικά σε μία νέα συνεργασία που θα φέρει και χρήματα. Δεν αποκλείονται προς το τέλος του μήνα να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας πληγώσουν.

Τσέκαρε κι αυτό: