Φαγητό στο αεροπλάνο

Μια μακράς διάρκειας πτήση απαιτεί να έχουμε φαγητό στο αεροπλάνο και μπορούμε να πάρουμε μαζί μας κάποια πράγματα για να γεμίσει το στομαχάκι μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το στομάχι μας πολλές φορές γουργουρίζει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης και υπάρχουν κάποιες συμβουλές τις οποίες μας δίνουν αεροσυνοδοί μέσω της Washington Post για να μπορέσουν να φάμε και να είμαστε κομπλέ!

Μπορεί τα πατατάκια και οι σοκολάτες να είναι αυτά που θέλουμε να καταβροχθίσουμε σε μια πτήση γιατί έχουμε άγχος για το γεγονός πως είμαστε στον αέρα, όμως δεν πρέπει να τα καταναλώνουμε διότι μας φουσκώνουν και προκαλούν κατακράτηση!

Σύμφωνα με τις αεροσυνοδούς, πρέπει να τρώμε φαγητά και σνακς τα οποία έχουν χαμηλή περιεκτικότητα αλατιού και λαχανικά όπως είναι το καρότο ή το σέλινο! Παράλληλα μπορεί ο επιβάτης να τρώει μπάρες πρωτεΐνης και αποξηραμένα φρούτα!

Όταν προχωράμε προς την πύλη μας στο αεροδρόμιο υπάρχουν μαγαζάκια από τα οποία μπορούμε να προμηθευτούμε νερό το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί μας ενυδατώνει και σνακς τα οποία μας κάνουν καλό όπως είναι οι ξηροί καρποί χωρίς αλάτι ή κάποιο φρούτο κομμένο σε ένα κεσεδάκι!

Αν είσαι από τους επιβάτες που δεν αρέσκονται στο φαγητό που σερβίρουν στο αεροπλάνο, τα σνακς είναι η λύση!

Τσέκαρε και αυτά: