Γιάννης Φλωρινιώτης

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έκλεισε τα μάτια του στο νοσοκομείο “Σωτηρία” όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα και σκόρπισε θλίψη στην ελληνική showbiz o θάνατος του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα τελευταία χρόνια, ο γνωστός καλλιτέχνης είχε εκφράσει την πικρία του για τον Λευτέρη Πανταζή και τον είχε αποκαλέσει ύπουλο. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και για πολλά χρόνια η επικοινωνία τους είχε κοπεί.

Ωστόσο, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@Star” και αποχαιρέτησε με κάποια λόγια τον καλλιτέχνη!

“Έφυγε ένας καλός συνάδελφος που έχει κάνει την ιστορία του στη δισκογραφία. Ήμουν πολύ καλός φίλος με την οικογένειά του. Με τον αδερφό του, τον Αντώνη Λορέντζο, με τον οποίο παίζαμε και ποδόσφαιρο και έχουμε τραγουδήσει και μαζί. Τον Γιαννάκη τον θαύμαζα πάντα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και καλό παράδεισο. Τι άλλο να σχολιάσω; Τι να πω; Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό φεύγουν πολλοί γνωστοί και άγνωστοι φίλοι μας και στεναχωριόμαστε για αυτό”. 

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος καλλιτέχνης ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο “κύμα καλτίλας” στη νυχτερινή Αθήνα και τα τραγούδια ακούγονται μέχρι και σήμερα σε μεγάλα μαγαζιά της Ελλάδας.

Τσέκαρε και αυτά: