Tesla

O Έλον Μασκ αποφάσισε να γίνει πιο “φιλικός” στον παγκόσμιο χάρτη της αυτοβιομηχανίας και η Tesla θα ετοιμάσει ένα νέο, μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο το οποίο θα καλύπτει τους οδηγούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα όχημα με το γνωστό logo της εταιρείας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορείς που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, η εταιρεία θέλει να βγάλει στην παραγωγή το νέο όχημα το 2025 και τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το όχημα θα είναι κάτι ανάμεσα σε SUV και sedan.

Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα λάβει και αν θα μοιάζει σχεδιαστικά με το πρώτο όχημα που δημιούργησε η Tesla.

Η τιμή του οχήματος αναμένεται να είναι κοντά στα 25.000 ευρώ και έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται κάποια στοιχεία από την ίδια την εταιρεία για να μπορέσει να δημιουργήσει αίσθηση και αναμονή κοινού.

Η εικόνα του οχήματος θα παραμείνει σε μινιμαλιστικό ύφος και θα δούμε να δημιουργείται μια μικρή επανάσταση στη μέθοδο παραγωγής καθώς θα κατέβει το κόστος κατά 50% και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι πιο οικονομικά αλλά καλής ποιότητας.

Ίσως η συζήτηση που έκανε ο Έλον Μάσκ με τον πρωθυπουργό της Ινδίας για να συνεργασίες στο μέλλον να παίξει ρόλο στην παραγωγή!

Tσέκαρε και αυτά: