Tesla

Η Tesla είναι το “διαμάντι” του Έλον Μασκ και κάνει πολλές κινήσεις για να γιαγνατώσει την εταιρεία του και να απλωθεί το δίκτυο της σε πολλές χώρες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντα Μόντι, επισκέφτηκε τις ΗΠΑ και είχε μια ιδιωτική συνάντηση με τον CEO της γνωστής εταιρείας ηλεκτροκίνητων οχημάτων και συζήτησαν για την πιθανότητα να γίνουν επενδύσεις στη χώρα τόσο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης όσο και στον τομέα του διαστημικού εξοπλισμού.

Ο Έλον Μασκ δέχτηκε ανοιχτή πρόσκληση από τον πρωθυπουργό για να επισκεφτεί τη χώρα και δήλωσε πως η Tesla θα βρεθεί στην Ινδία το συντομότερο δυνατόν.

Ο επιχειρηματίας δήλωσε πως είναι μεγάλος φαν του πρωθυπουργού και πιστεύει πως η Ινδία είναι μια χώρα με τεράστια δυναμική η οποία θα μπορούσε να πρωτοστατεί σε πολλά! Και μάλλον βλέπει μπροστά αφού η χώρα έχει αρχίσει να γίνεται τρομερά υπολογίσιμη δύναμη σε πολλούς τομείς!

Αν ο ιδιοκτήτης τoυ Twitter ξεκινήσει τις επενδύσεις στην χώρα τότε έχουμε να δούμε πολλά σε επίπεδο παραγωγής της εταιρείας των αυτοκινήτων του και ίσως μπορέσει να μειώσει τις τιμές καθώς θα είναι πιο οικονομικά τα κόστη!

Tσέκαρε και αυτά: