Θεωρίες συνωμοσίας

Αν είσαι ένα πλάσμα το οποίο τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τις θεωρίες συνωμοσίας , τότε το TikTok είναι το μέσο στο οποίο πρέπει να κατευθυνθείς, καθώς έχεις να δεις και να ακούσεις “πράγματα και θαύματα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει ξεφύγει κατά πολύ το τελευταίο διάστημα καθώς κάνε αναρτήσεις οι οποίες δεν έχουν κανένα νόημα και οι θαυμαστές της ανησυχούν για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Ωστόσο, υπάρχουν TikTokers, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η πριγκίπισσα της ποπ είναι “αιχμάλωτη” του συζύγου της και πώς είναι υποχείριο του διότι κάνει ότι της λέει και εκείνη “τυφλή” από αγάπη δεν μπορεί να του πει όχι.

@thenailaddict FREE BRITNEY PART 2… I have sooo many more you guys… like for a part 3.. #freebritney #britneyspears #woke #staywoke #foryou #foryourpage ♬ original sound – NAILZ BY DEV | NAIL ARTIST

Yπάρχουν βίντεο στο TikTok τα οποία κάνουν λόγο για μια νέα αιχμαλωσία της τραγουδίστριας και καθημερινά πληθαίνουν τα βίντεο τα οποία υποστηρίζουν μια από τις πιο ακραίες θεωρίες συνωμοσίας.

@fleegus159_barb #helpbritneyspears #freebritney #britneyspears #wtf ♬ original sound – Barb

Βέβαια, οι TikTokers αγνοούν το γεγονός πως η τραγουδίστρια είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει περάσει πολλά και πώς προσπαθεί να κάνει τα ξεσπάσματα της και να ζήσει όλα όσα είχε χάσει.

@xle_an_obx Coincidence? I think not…#savebritney #britneyspears #helpbritneyspears ♬ Scary – Kanser

Ωστόσο, το hashtag #helpbritney είναι στα trends και ο κόσμος συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις όπου και τονίζει τα “προβλήματα” που παρατηρεί!

Τσέκαρε και αυτά :

Jacquemus : Η παρουσίαση της συλλογής SS23

Βασιλική οικογένεια : Η “κάρτα” Γουίλιαμ – Κέιτ