TikTok

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα η οποία έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και καθημερινά βλέπουμε πολλά challenges να εμφανίζονται! Και κάποια από αυτά είναι πολύ επικίνδυνα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένα νέο trend έχει ξεπηδήσει μέσα από τη γνωστή πλατφόρμα και ονομάζεται “boat jumping challenge”. Πρόκειται για ένα challenge το οποίο χαρακτηρίζεται ως “πολύ επικίνδυνο” και μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει τέσσερις άνθρωποι επειδή αποφάσισαν να το κάνουν.

Άνθρωποι ανεβαίνουν σε σκαφάκια τα οποία “τρέχουν” με μεγάλη ταχύτητα στη θάλασσα και  πηδούν από αυτά ενώ το σκάφος συνεχίζει να αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες! Αγνοούν τον κίνδυνο που υπάρχει καθώς όταν κάποιος βουτήξει στη θάλασσα ενώ εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα μπορεί να πέσει στο νερό και να τραυματιστεί θανατηφόρα ή να τραυματίσει τον αυχένα του και τη μέση του πολύ σοβαρά, διότι είναι σαν να προσγειώνεται σε τσιμέντο.

@tiagoluxpro

Loucos da cabeça !!! #loucos #jetsky #boatlife #boatjumpchallenge #boatday

♬ Friday (feat. Mufasa & Hypeman) (Dopamine Re-Edit) – Riton & Nightcrawlers

Στην Αλαμπάμα έχουν σημειωθεί οι τέσσερις θάνατοι και στο TikΤοκ αγνοείται η επικινδυνότητα του συγκεκριμένου challenge.

Οι ειδικοί που έχουν παρακολουθήσει το νέο trend, κρούουν τον κώδωνα καθώς πιστεύουν πως πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να κάνει τόσο επικίνδυνα πράγματα και αυτό είναι πολύ σοβαρό!

Tσέκαρε και αυτά: