Τοξότης Φεβρουάριος

Τοξότης Φεβρουάριος: Ο μήνας σε σχέση με άλλα ζώδια αναμένεται να είναι συναρπαστικός με εναλλαγές γεγονότων και ασύλληπτα γεγονότα.

Ο Τοξότης Φεβρουάριος του πρώτου δεκαημέρου επιτέλους θα δει τα βάσανά του να τελειώνουν και να έρθει η τύχη. Τέλος η ταλαιπωρία και οι δύσκολες συνθήκες. Έχετε πλέον μπροστά σας πολλές προοπτικές και ευκαιρίες για να δώσετε ένα νέο πλαίσιο στη ζωή σας. Ο Κρόνος εγκατάλειψε πια το δεκαήμερό σας και είστε πιο δημιουργικοί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Θα μπορέσετε να κινητοποιηθείτε. Ωστόσο θα έχετε και ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν θα είναι λίγες. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να προσέχετε πιθανές ιώσεις. Ωστόσο θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε κάτι καινούριο στη δουλειά σας και να το καταφέρετε κιόλας.

Ο Τοξότης Φεβρουάριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει μία περίοδο μπροστά του και θα εκπληρώσετε κάποια από τα όνειρά σας, ενώ θα έρθετε και κοντά σε πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί. Στο τελευταίο μέρος του μήνα θα έχετε οικονομικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Σημαντική υπέρβαση στη δουλειά, ενώ δεν αποκλείεται και ένας έρωτας μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Επιτέλους έχετε μπροστά σας ένα νέο μέλλον, μία νέα αρχή! Θα μεταμορφωθείτε και θα πετύχετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Είναι μία περίοδος που θα μπορέσετε να διώξετε επαγγελματικές τοξικές καταστάσεις.

Ο Τοξότης Φεβρουάριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει μία υπέροχη ευκαιρία να αντιμετωπίσετε με επιτυχία πρόσωπα εχθρικά που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Νέα ξεκινήματα στη ζωή σας έρχονται και ο καρπός θα είναι νόστιμος αργότερα.

Έρχονται χρήματα στη ζωή σας και θα έχετε μία απίστευτη δυναμική. Προχωράτε επαγγελματικά ακόμα καλύτερα και τώρα έρχεται το αποτέλεσμα των χρόνιων προσπαθειών σας.

Τσέκαρε κι αυτά: