Τσίμπημα μέλισσας

Το τσίμπημα μέλισσας δεν είναι ευχάριστο για κανέναν! Και όταν το συγκεκριμένο πλάσμα αποφασίσει να καθίσει σε ένα σημείο του σώματος μας, προσπαθεί να αφήσει το κεντρί της για τους δικούς της λόγους και ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξήγηση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο Twitter, μας δείχνει πως μια μέλισσα αφήνει το κεντρί της και είναι λίγο… αηδιαστικό καθώς βλέπουμε πως το έντομο δεν κάνει πολλά πράγματα αφού το “κεντρί” φαίνεται να έχει το δικό του τρόπο για να εισχωρήσει στο δέρμα μας.

Στο βίντεο βλέπουμε τη μέλισσα να “κάθεται” στο δέρμα και να αφήνει το κεντρί της το οποίο περιέχει ένα είδους δηλητηρίου που ονομάζεται μελιτίνη και μπορεί να προκαλέσει πόνο και ένα αίσθημα καψίματος.

Όταν αφήνει το κεντρί, εκείνο συνεχίζει να εισχωρεί στο δέρμα και φαίνεται να υπάρχει ένα “μυς” ο οποίος το σπρώχνει προς τα μέσα.

Η μέλισσα αφού αφήσει το κεντρί της φεύγει από το σημείο και έπειτα πεθαίνει!

Το τσίμπημα μέλισσας μπορεί να γίνει επικίνδυνο όταν έχουμε κάποια αλλεργία και μπορεί να δημιουργηθεί σοκ στον οργανισμό! Αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή και πρέπει να μεταβούμε στο νοσοκομείο για να το δει ο γιατρός!

Tσέκαρε και αυτά: