Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian έδειξε για πρώτη φορά την κοιλίτσα της μέσω μιας ολόσωμης φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H 44χρονη δημιουργός του Poosh, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από μια εβδομάδα, απολαμβάνει χαλαρές στιγμές μαζί με τα τρία άλλα παιδιά της τα οποία προέρχονται από τη σχέση της με τον Σκότ Ντίσικ.

Η Kourtney Kardashian έδωσε μια μικρή γεύση από τη φουσκωμένη κοιλιά της όταν τράβηξε μια selfie στον καθρέφτη του χώρου στον οποίο βρίσκεται και φορώντας ένα λαδί μαγιό, φαίνεται πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Στην ανάρτηση της μας έδειξε επίσης τον πανέμορφο χώρο στον οποία βρίσκεται ενώ απολαμβάνει τις στιγμές της κάτω από τον ήλιο και κολυμπώντας στην πισίνα!

H γνωστή τηλεοπερσόνα και ο Travis Barker παντρεύτηκαν νωρίτερα το 2023 στην Ιταλία και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν και πολύ δυνατή σχέση η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων αφού η ίδια μοιράζεται πολλές προσωπικές του στιγμές και δεν σταματά να διαλαλεί πόσο πολύ τον λατρεύει!

Έχουν ακόμη να δούμε και να μάθουμε πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: