Tupac

O θρυλικός ράπερ, Tupac, είχε σχεδιάσει ένα δαχτυλίδι με ρουμπίνια και διαμάντια το οποίο έχει προκαλέσει πανικό καθώς δημοπρατείται και όλοι φαίνεται πως θέλουν να το αποκτήσουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το 1996 είχε σχεδιάσει ένα δαχτυλίδι για να γιορτάσει τη μεγάλη συμφωνία που είχε κάνει με τη δισκογραφική Death Row αφού είχε αποφυλακιστεί και πλέον διατίθεται σε δημοπρασία η οποία έχει εξελιχθεί σε θρίλερ!

Το δαχτυλίδι το οποίο έχει σχήμα κορώνας δημοπρατείται από τον οίκο Sotheby’s και περιγράφεται ως ένα κόσμημα που περιγράφεται ως πράξης στέψης του εαυτού του. Είχε ως παράδειγμα τις βασιλικές κορώνες του ευρωπαϊκού μεσαίωνα και αναγγέλλει μια νέα εποχή ευημερίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pitchfork (@pitchfork)

“Η επιλογή του ρουμπινιού ως κύρια πέτρα στο στέμμα του είναι μια συνέχιση του βασιλικού αφηγήματός του, καθώς στην πολιτιστική φαντασίωσή μας τα ρουμπίνια εδώ και καιρό είναι συνδεδεμένα με την εικονογραφία της μοναρχίας και του πλούτου”, αναφέρει ο οίκος.

Ο Tupac ήταν ένας ράπερ ο οποίος μέσα από του στίχους του άγγιζε πολύ ευαίσθητα ζητήματα της κοινωνίας και είχε λατρευτεί όσο κανένας άλλος! Μέχρι την ημέρα που κάποιος τον πυροβόλησε!

Τσέκαρε και αυτά: