Βασιλιάς Κάρολος

Παρουσιάστηκε το επίσημο έμβλημα που θα συνοδεύσει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχει εγκρίνει ο Βασιλιάς Κάρολος για την στέψη του που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Βρετανία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο έμβλημα βλέπουμε ιδιαίτερους συμβολισμούς καθώς περιλαμβάνεται η χλωρίδα από τα τέσσερα έθνη που απαρτίζουν τη μεγάλη Βρετανία – τον νάρκισσο της Ουαλίας, το γαϊδουράγκαθο της Σκωτίας, το τριαντάφυλλο της Αγγλίας και το τριφύλλι της Βόρειας Ιρλανδίας – και με αυτές τις αναφορές φανερώνεται η αγάπη του βασιλιά για τη φύση.

Τα χρώματα είναι στους μπλε, κόκκινους και λευκούς τόνους που συμβολίζουν την ένωση και παράλληλα φανερώνει την ανησυχία του Καρόλου για τον πλανήτη.

Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να στεφθεί επίσημα τον Μάιο όπου και έχει ζητήσει να γίνει μια απλλη τελετή χωρίς πολλές και “πλούσιες” εκδηλώσεις ενώ οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι και εκλεκτοί.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αββαείο του Westminister στο Λονδίνο και στις 6 Μαϊου η πόλη της Αγγλίας θα ζήσει μεγάλες στιγμές καθώς πλήθος κόσμου θα συγκεντρωθεί για να γιορτάσει το ιστορικό γεγονός και το μέλλον της βασιλείας στην Αγγλία.

Θα γίνει ένας μικρός πανικούλης και όλοι περιμένουν να δουν αν θα εμφανιστεί ο πρίγκιπας Χάρι!

Τσέκαρε και αυτά: