Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Πολλοί από εμάς έχουν επιλέξει να γιορτάσουμε την ημέρα των ερωτευμένων στο σπίτι και πρέπει να δημιουργήσουμε το κατάλληλο κλίμα για να είναι όλα σούπερ hot και να κάνουμε κάτι διαφορετικό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Aν είσαι από τα πλάσματα που αποφάσισαν να μείνουν σπίτι για να γιορτάσουν, μπορείς να κάνεις κάποια πραγματάκια για να νοστιμίσεις την όλη φάση και να περάσεις υπέροχα με τον/την σύντροφο σου.

Στο σπίτι μας νιώθουμε πιο άνετα και μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να γιορτάσουμε τον έρωτα μας με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει! Και γιατί όχι, να ικανοποιήσουμε κάποιες φαντασιώσεις.

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Πώς να προετοιμάσεις το σπίτι σου 

#1.Οργάνωσε το μπάνιο 

Βρες λαδάκια και άλατα τα οποία σου θυμίζουν τον έρωτα! Όταν έρθει το αμόρε στο σπίτι, πήγαινε στο μπάνιο, γέμισε την μπανιέρα με καυτό νερό και ρίξε τα άλατα ενώ έχεις ανάψει κεράκια! Φώναξε το πρόσωπο και μπείτε μαζί στην μπανιέρα να απολαύσετε όμορφες στιγμές.

#2.Κεριά παντού 

Από την πόρτα της εισόδου μέχρι το δωμάτιο μπορείς να βάλεις ρεσό στο πάτωμα τα οποία να οδηγούν στο δωμάτιο όπου έχεις φτιάξεις ατμόσφαιρα.

#3.Βρες τα κατάλληλα σεντόνια 

Αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να προμηθευτείς σεντόνια σε silk υφή ή δερματίνη και να δώσεις ένα πιο kinky vibe στο κρεβάτι!

#4. Μουσική σε όλα το σπίτι και φοντί 

Βρες μια playlist ή δημιούργησε μια όπου και θα ακούγονται τραγούδια τα οποία εξυμνούν τις αισθησιακές σου ορέξεις και δημιούργησε ένα φοντί με σοκολάτα και φρούτα το οποίο θα απολαύσετε στο κρεβάτι!

Extra tip : Μην ξεχάσεις να προετοιμάσεις και την κουζίνα σου γιατί μπορεί να μαγειρεύεις και ξαφνικά να νιωσει το αμόρε πως έχει ορεξούλες! Επομένως προετοίμασε και αυτό το χώρο!

Τσέκαρε και αυτά: