Βασιλική Λιγνού

H Βασιλική Λιγνού για μια ακόμη φορά μπήκε στη “μάχη” και όπως πάντα ήταν αντιμέτωπη με τη Χριστιάννα Κατσιέρη η οποία δεν μπορούσε να δεχτεί πως εμφανίστηκε με ένα τόσο basic look (συμφωνα με τα λεγόμενα της).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Χριστιάννα Κατσιέρη ήταν άκρως επιθετική απέναντι στην παίκτρια καθώς πιστεύει πως ο λόγος για τον οποίο ντύθηκε τόσο απλά για να διαφημίσει τα γυαλιά της καθώς συνεργάζεται με εταιρεία οπτικών.

Η Βασιλική της απάντησε πως έχει ψάξει πάρα πολύ για να μπορέσει να δημιουργήσει το outfit της και ήταν και εκείνη πολύ έντονη στα λόγια της.

“Αν θέλεις να κάνουμε βασικές του styling τότε ζήτα από την κολλητή σου την Όλγα να στα εξηγήσει. Δε σε βλέπω καν εσένα”. 

Η Χριστιάννα θεωρεί πως δεν έκανε καθόλου styling στο look της και τη σειρά πήρε η Όλγα Κοτλιδά και είπε πως της λείπει ένα πανωφόρι και δε θέλησε να σχολιάσει παραπάνω διότι δε θέλει να δώσει περισσότερη αξία.

Ο Δημήτρης Σκουλάς όταν είδε την Βασιλική Λιγνού μπροστά του, της είπε πως θα ήθελε να τη βλέπει να απαντά πιο κομψά και να μην μπαίνει στη διαδικασία να δείχνει τόσο επιθετική.

Τσέκαρε και αυτά: