Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι full in love και από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί οι οποίοι ενοχλούνται από τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να ζήσουν τον έρωτα τους και τα σχόλια στα social media δε σταματούν! Δυστυχώς, πολλά από αυτά είναι αρνητικά και με αφορμή ένα τελευταίο βίντεο που δημοσιεύτηκε και δείχνει τον ηθοποιό να χορέυει μπροστά στην καλή του στο μαγαζί που εμφανίζεται, βλέπουμε ακόμη περισσότερη κακία… Σε μια εποχή όπου ο έρωτας έχει “ξεφτιλιστεί” από πολλούς…

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το ζευγάρι αν θες τη δική μου ταπεινή άποψη, κάνει πολύ καλά! Το ζει όσο δεν πάει και δεν έχει ανάγκη αυτή την υπερπροβολή! Δεν κάνει κάτι σκόπιμο απλά ζει την αγάπη του! Μια αγάπη και έναν έρωτα που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε (και μην πεις όχι γιατί το ψεμματάκι δεν κάνει καλό). Πρόκειται για έναν έρωτα που τον έχουμε δει να ανθίζει πάνω στην πίστα και η Βανδή είναι στα καλύτερα της! Είναι πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ! Και της αξίζει, όπως αξίζει σε κάθε άνθρωπο να έχει κάποιον στη ζωή του ο οποίος να τον κάνει ευτυχισμένο, και αντίστοιχα να κάνει το ίδιο και αυτός.

@ariaskokos Έρωτας είναι 🖤 #enastronathens #enastron #fypシ #fy #greektiktok #despinavandi #despoinavandi #μπουζουκια #bouzoukia ♬ original sound – ARIA SKOKOS

Και αφού είδαμε ένα viral βίντεο με τον ηθοποιό να χορεύει μπροστά στο κορίτσι του και να τον κράζουν δίχως λόγο και αφορμή, η πρώην σύζυγος του κάνει μια ανάρτηση στο Instagram όπου γράφει :

“Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα”, χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται και “καρφί” προς το ζευγάρι!

Πολλές είναι οι εκπομπές που “δίκασαν ” την εμφάνιση του ηθοποιού στην πίστα καθώς ακούστηκε η ατάκα “έχει πάει στη δουλειά της, δεν πρέπει να την ενοχλεί, δεν πρέπει να εμφανίζεται στη πίστα σαν μεθυσμένος”, και άλλα τέτοια! Βρε τι μας λέτε; Ότι θέλει θα κάνει ο άνθρωπος!

Είναι ερωτευμένοι και πρέπει αυτό να το χωνέψετε κάποια στιγμή και να μη ζηλεύετε! Είναι τόσο όμορφο αυτό που ζουν και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! Δεν προσβάλλουν κανέναν και δεν ενοχλούν κανέναν!

Όποιος δεν ταυτίζεται με μια τόσο όμορφη σχέση μπορεί να στρέψει το βλέμμα αλλού και να κάνει τη ζωούλα του! Έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο!

Εμείς είμαστε μαζί τους!

Who said this? @stylefreakalex 

Τσέκαρε και αυτά: