Βασίλης Μπισμπίκης

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στον ομάδα της σειράς “Σασμός” και στον τρίτο κύκλο θα δούμε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης φορά τα μαύρα ρούχα και υποδύεται τον Ανδρέα Βρουλάκη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να πει το “ναι” στην παραγωγή και τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει καθώς δεν αργεί η μέρα που θα δούμε τα πρώτα επεισόδια της σειράς μέσω της συχνότητας του Alpha!

Ο ηθοποιός Νίκος Τσολερίδης πόζαρε με τον συνεργάτη του για μια selfie και την ανάρτησε στον προσωπικό τoυ λογαριασμό στο Instagram. O Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως έχει κουρέψει τα μαλλιά του πολύ κοντά για τις ανάγκες του ρόλου του και όλοι περιμένουμε να τον δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς “Σασμός“.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του “Σασμού”, στην τρίτη σεζόν της σειράς για να φέρει, στην κυριολεξία, τα πάνω κάτω. Είναι ο “εισβολέας”, ο αστάθμητος παράγοντας, το πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά. Πόσο θα επηρεάσει η παρουσία του τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Ο Αντρέας Βρουλάκης έρχεται κι όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Πώς θα γραφτεί ο Επίλογος; Με τι χρώμα;

Tσέκαρε και αυτά: