Βασίλισσα Ελισάβετ

H βασίλισσα Ελισάβετ είχε μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της και τα δισέγγονα της και λίγες μέρες πριν τον θάνατο της, η πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ,η οποία έχει πάθος με τη φωτογραφία, την απαθανάτισε να κάθεται σε έναν καναπέ περιτριγυρισμένη με τα όμορφα παιδιά της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H άγνωστη φωτογραφία δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 21/4, ανήμερα των γενεθλίων της βασίλισσας και σε αυτή βλέπουμε την Ελισάβετ να κάθεται με τον κλασικό, preppy τρόπο της στον καναπέ ενός από τους χώρους του Μπαρόλαρ.

Τα περισσότερα δισέγγονα της ήταν εκεί όπως και κάποια εγγόνια, πλαισιώνοντας τη μονάρχη και εκείνη χαμογελούσε με χαρά.

Στη φωτογραφία μπορεί κανείς να δει τον πρίγκιπα Λιούις, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον πρίγκιπα Τζόρτζ, τη λαίδη Λουίζ Μαουντμπάντεν-Γουίνδσορ, τον αδελφό της Τζέιμς, τη  Λένα Τίνταλ, τη Μία Τίνταλ, τον Λούκας Τίνταλ και τη Σαβάνα Φιλίπς.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022, βυθίζοντας όλη τη Βρετανία σε πένθος και κανείς δεν την ξεχάσει.

Τσέκαρε την :

Η Κέιτ Μίντλετον έχει πολύ υλικό από διάφορες στιγμές της βασίλισσας σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα και δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες εικόνες σύντομα!

Τσέκαρε και αυτά: