Βελιγράδι

Μια από τις πιο φιλόξενες και οικονομικές πόλεις των Βαλκανίων θεωρείται το Βελιγράδι και η πρωτεύουσα της Σερβίας σε περιμένει για ολιγοήμερες διακοπές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Θεωρείται ένας πολύ οικονομικός και βολικός προορισμός για όσους θέλουν να ξεφύγουν για λίγο από την απαιτητική καθημερινότητα τους και θα βρεις πολύ οικονομικά εισιτήρια για να πας και για να γυρίσεις!

Tα επιβλητικά κτίρια της πόλης και τα καταπράσινα πάρκα που βρίσκονται στην πόλη, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και πλέον μπορείς να απολαύσεις πολλά πράγματα αφού οι κάτοικοι έχουν βρει τα πατήματα τους και έχουν δημιουργήσει επιχειρήσεις οι οποίες είναι ιδανικές για φαγητό και για καφέ!

Ο κεντρικός πεζόδρομος της πόλης είναι γεμάτος μαγαζιά και τα οποία αφορούν όλα τα βαλάντια και θα συναντήσεις πολλές ορθόδοξες εκκλησίες!

Το Βελιγράδι χωρίζεται σε δυο μέρη : Το νέο και το παλιό! Και η κάθε πλευρά διαθέτει τις ομορφιές της!

Στην πλευρά του νέου Βελιγραδίου θα δεις μια πιο newage πόλη όπου έχουν δημιουργηθεί ουρανοξύστες, εμπορικά κέντρα και νέα κτίρια αλλά κρατούν την κομουνιστική αισθητική.

Πρόκειται για μια πόλη η οποία θα ικανοποιήσει άλα τα party animals και τον κεντρικό πεζόδρομο Μιχαίλοβα θα βρεις πολλά μαγαζιά τα οποία είναι εξαιρετικά οικονομικά.

Το καλοκαίρι είναι μια πολύ καλή εποχή για να επισκεφτείς την πόλη καθώς διαθέτει ζεστό κλίμα και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα!

Δυο αξιοθέατα τα οποία αξίζει να επισκεφτείς είναι το οχυρό Kalemegdan και ο ναός του Αγίου Σάββα ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος των Βαλκανίων.

Τσέκαρε και αυτά :