Σχέσεις

Οι σχέσεις αλλάζουν διαρκώς! Ο κόσμος εξελίσσεται και η τεχνολογία, δυστυχώς, είναι αυτή που πρωτοστατεί στον τομέα του έρωτα καθώς οι περισσότεροι προτιμούν να μπουν σε μια εφαρμογή dating παρά να κάνουν παιχνίδι σε ένα μπαράκι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Gen Z είναι αυτή που πλέον καθορίζει τα dating trends και οι υπόλοιποι ακολουθούν καθώς έτσι γίνεται συνήθως! Και το “textationship” είναι πλέον αυτό το οποίο οι περισσότεροι επιλέγουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών καθώς θέλουν να έχουν ένα πρόσωπο με το οποίο να τα λένε καλά στα μηνύματα, αλλά για ραντεβουδάκια ούτε λόγος!

Το συγκεκριμένο φαινόμενο αφορά μεγάλη μερίδα του κόσμου και πολλοί επιλέγουν να μοιράζονται την καθημερινότητα τους με έναν άνθρωπο μέσω μηνυμάτων και φωτογραφιών, χωρίς να έχουν σκοπό να προχωρήσουν παρακάτω!

Ατελείωτες συζητήσεις, texting από το πρωί μέχρι το βράδυ και ο σκόπος πολύ συγκεκριμένος! Να μην δημιουργηθούν σχέσεις και απλά να υπάρχει μια επιβεβαίωση που συνήθως έχει άσχημη κατάληξη γιατί το πρόσωπο που δεν κινείται με στρατηγική, είναι αυτό που την “πατάει” διότι αναπτύσσει συναισθήματα και καταλήγει να στεναχωριέται!

Ωραία τα texts και η επικοινωνία, αλλά δεν πρέπει να κρατούν παραπάνω από 2-3 μέρες! Βγείτε ραντεβού και χαρείτε τη ζωή! Μια την έχουμε!

Τσέκαρε και αυτά: