Vera Wang

Η Vera Wang αποκάλυψε τα μυστικά της νεότητας της καθώς έχει φτάσει στην ηλικία των 74 ετών και μοιάζει με 30χρονη γυναίκα! Όχι, δεν πίνει αίμα νεανίδων, ούτε κάνει ακραίες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της!

Η θρυλική σχεδιάστρια των πιο ωραίων νυφικών που έχουμε δει στη ζωή μας, έχει καταφέρει να βρει τους δικούς της τρόπους για να φαίνεται πάντα νέα και έχει πείσει τους πάντες πως έχει το ελιξίριο της νεότητας στο τσεπάκι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί θαυμαστές της έχουν μείνει άναυδοι με το γεγονός πως δεν έχει ρυτίδες στο σώμα της και στο πρόσωπο της και τους πέφτουν τα σαγόνια κάθε φορά που αναρτά μια φωτογραφία στο Instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERA WANG (@verawanggang)

Μιλώντας στο People, η Vera Wang αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία κάνει για να διατηρείται νέα αλλά το πρώτο και πιο σημαντικό είναι πως δεν στρεσάρεται για τα ζητήματα που αφορούν στην ηλικία και την εμφάνιση της!

Επιλέγει να κοιμάται 7 με 9 ώρες καθημερινά, μένει μακριά από τον ήλιο και χρησιμοποιεί πάντα αντηλιακό, δουλεύει για να νιώθει παραγωγική και απολαμβάνει όποτε μπορεί ένα κοκτέιλ με βότκα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERA WANG (@verawanggang)

“Ένα πράγμα στο οποίο ξέρω πως είμαι επιρρεπής είναι ένα κοκτέιλ με βότκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιω ένα ποτήρι μετά της 5 ή 6 το απόγευμα”, είπε.

Τσέκαρε και αυτά: