Πρησμένο πρόσωπο

Όλοι μας έχουμε ξυπνήσει κάποια στιγμή έχοντας πρησμένο πρόσωπο και με τεράστια αποτυχία, δεν καταφέραμε να το κάνουμε να “πέσει” λίγο έτσι ώστε να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε έξω στον κόσμο σαν φυσιολογικές οντότητες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Συνήθως, όταν έχουμε κοιμηθεί πολλές ώρες το αγγελικά πλασμένο πρόσωπο μας ,πρήζεται ή όταν το πιέζουμε πολύ στο μαξιλάρι μας κατά τη διάρκεια του ύπνου! Και δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση! Ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε κάτι το οποίο έχει αποτέλεσμα και θα κάνει το πρόσωπο μας να ξεπρηστείς σε λίγα λεπτά!

Τα παγάκια με πράσινο τσάι!

Φτιάξε παγάκια με πράσινο τσάι και θα μας θυμηθείς εσύ και το πρησμένο σου πρόσωπο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις σε παγοθήκες πράσινο τσάι το οποίο έχεις προετοιμάσει και να το αφήσεις να γίνει παγάκι! Το πρωί που θα ξυπνήσεις θα πάρεις δυο – τρία παγάκια και θα τα περάσεις από το πρόσωπο σου για να ηρεμήσει! Μην περάσεις πολύ έντονα τα παγάκια κάτω από τα μάτια σου γιατί μπορεί να δημιουργήσεις μελανιές!

Αν, όμως, πρήζεσαι συνέχεια στο πρόσωπο, θα ήταν καλό να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να έχεις κάποιο μικρής σημασίας θέμα!

 

Τσέκαρε και αυτά: