Κίμωλος

H Κίμωλος είναι το νησί που επέλεξε να κάνει οικογενειακές διακοπές το φετινό καλοκαίρι η performer και παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα η οποία έχει το νησί μέσα στην καρδιά της όπως λέει σε λεζάντα της στο Instagram.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Mπέττυ Μαγγίρα ανάρτησε μια εικόνα όπου ποζάρει πάνω σε έναν βράχο φορώντας μαύρο μπικίνι, και στη λεζάντα της έγραψε:

“Η Κίμωλος μου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Το νησί είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη στην Ελλάδα και όποιος το επισκεφτεί, ερωτεύεται βαθιά καθώς οι ομορφιές του είναι μια και μια! Γαλαζοπράσινα νερά, τρομερές παραλίες και ιδιαίτερα ταβερνάκι συνθέτουν το σκηνικό ενός νησιού που δε γίνεται να μη βάλει κάποιος στην καρδιά του.

Το Κυκλαδίτικο νησί είναι γνωστό για την ήρεμη ατμόσφαιρα που έχει και διαθέτει παραλίες οι οποίες σου υπόσχονται πως θα απολαύσεις δροσερές βουτιές αποκτώντας σοκολατένιο μαύρισμα καθώς τα πάντα γύρω σου είναι λευκά!

Η παρουσιάστρια και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και πρόσωπα της ελληνικής showbiz επιλέγουν το νησί για να ξεφύγουν από την απαιτητική καθημερινότητα και τους παπαράτσι! Είναι μια τέλεια λύση για όποιον αποζητά την ηρεμία του!

Τσέκαρε και αυτά: